Projecten Laatste nieuws Over ons

Samenwerking CLAFIS en Innofood binnen Food sector

Gepubliceerd op 2 november 2017

CLAFIS Ingenieus is een lidmaatschap aangegaan met het foodnetwerk Innofood. Hét foodnetwerk in het Oosten van Nederland waar naast CLAFIS onder anderen ook foodgiganten Johma, Zuivelhoeve, Zwanenberg, Bolletje, Grolsch en Aviko deel van uit maken. Het lidmaatschap past uitstekend binnen de groeiambitie van CLAFIS binnen de Oostelijke Foodsector.

Innofood behartigt de belangen van bedrijven die in de voedings- en genotmiddelenindustrie actief zijn. Hieronder vallen bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van verwerkende industrie, met uitzondering van de primaire sector, toeleveranciers en retail.

Innofood wil dit doel bereiken middels:

CLAFIS maakt deel uit van de vakgroep Operations. Deze bestaat uit leidinggevenden in de productie binnen alle voedingsmiddelenbedrijven die lid zijn van Innofood. Het doel van de vakgroep is actuele thema’s en trends te bespreken die nauw gerelateerd zijn aan productie. Denk hierbij aan nieuwe technologie, (interne-) logistiek, energie- en waterbesparing, besluitvorming rond innovatietrajecten, etc.

CLAFIS en Food

Meer weten over deze samenwerking of wat CLAFIS Ingenieus binnen de foodsector kan betekenen? Neem contact op met Gijs Rikhof.

Contact

Gijs Rikhof
Projectmanager

+31 6 21 61 84 21

Linkedin

Artikelen
CLAFIS, specialist in de food & zuivelindustrie

CLAFIS, specialist in de food & zuivelindustrie

Hogere consumentenbestedingen en toegenomen export maken dat de Nederlandse foodsector groeit. Met een totale omzet van ongeveer 150 miljard euro zorgt de sector met ruim 200.000 banen voor veel werkg...

Lees meer