Projecten Laatste nieuws Over ons

Ons verhaal

CLAFIS is een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland. De advies- en ingenieursdiensten zet CLAFIS in binnen diverse sectoren. Het is dagelijks actief in de Chemie, Energie & Transport, Foodsector, Gebouwen, Geodesie, Infrastructuur, Maritiem, Oil & Gas, Omgeving en Technology sector. CLAFIS Ingenieus is sinds de oprichting twaalf jaar geleden gegroeid naar een organisatie van ruim 450 medewerkers en mag zich inmiddels tot de Top 20 van Nederlandse ingenieursbureaus rekenen.

Partnerschap met onze klanten staat bij CLAFIS voorop. Wij streven ernaar om de behoeften van onze klanten en hun markten optimaal te doorgronden om hen zo goed mogelijk in hun vraagstukken te kunnen ondersteunen. Door de combinatie van onze technische- en managementvaardigheden zijn wij in staat om complete oplossingen te leveren. Van concept tot eindproduct, van onderhoud tot beheer. Of het nu gaat om advies, engineering of projectmanagement, onze specialisten hebben een brede kijk op techniek en verstaan hun vak. Dit, in combinatie met onze marktconforme tarieven, onze persoonlijke benadering en onze no-nonsense mentaliteit, heeft er toe geleid dat wij ons in tien jaar tijd tot de top 20 van ingenieursbureaus mogen schalen.

Landelijk

Persoonlijke aandacht zit in ons dna. De waarde die wij hieraan hechten komt tot uiting in ons sterk verankerd netwerk van kantoren. Inmiddels telt CLAFIS zeven vestigingen verspreid over heel Nederland. Met onze lokale aanwezigheid kunnen wij onze langdurige relaties met klanten goed onderhouden en kennis ontwikkelen van de lokale omstandigheden.

Verbindend

Teamgeest voert de boventoon in onze bedrijfscultuur. Samenwerking en kennisuitwisseling staan centraal. Betrokkenheid en partnerschip zijn daarbij de sleutelwoorden. Typerend voor de werkwijze van CLAFIS is dat wij verbinden. Voor elk project wordt het beste team samengesteld. Een team waarin alle voor het project benodigde expertises en kwaliteiten vertegenwoordigd zijn.

Duurzaamheid

Onze leefomgeving is continu aan verandering onderhevig. Die veranderingen brengen uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Ingenieuze en duurzame oplossingen voor deze issues zijn een dagelijks terugkerende vraag. Samen met de klant zoeken wij altijd naar de meest duurzame oplossingen. CLAFIS streeft er naar om duurzaamheid te borgen in de organisatie en in de werkprocessen. Daarnaast leveren we actief een bijdrage aan diverse initiatieven om de verduurzaming van onze maatschappij te bewerkstellen.

Bekijk hier onze bedrijfspresentatie (Prezi)