Projecten Laatste nieuws Over ons

Opbouwen GIS systemen

Gepubliceerd op 28 september 2017

Omdat de infrastructuur in Nederland in rap tempo verandert, is het belangrijk om de diverse ruimtelijke datatypes goed te beheren en te ontsluiten.

De ondergrond is van grote invloed op de bouwbaarheid, kosten en risico’s van civieltechnische objecten. GIS Consulting probeert deze kosten en risico’s van projecten en tenders te verlagen en de efficiëntie en winst te verhogen.

De sectie Geo-Informatie & GIS van de BAM levert diverse GIS diensten voor grote projecten en tenders. BAM Infra Nederland geeft leiding aan het ontwerp van stedelijke infrastructuur, grootschalige lijninfrastructuur, havens en kustwaterbouw.

BAM Infraconsult ondersteunt projectteams in binnen- en buitenland met advies- en ontwerpwerk. Dit doen ze vanaf het voorontwerp tot het uitvoeringsontwerp en de uitvoeringsbegeleiding.

De afdeling Geo-informatie zorgt onder andere voor:
Onze betrokkenheid

Sinds 2016 is CLAFIS betrokken als GIS specialist binnen de sectie Geo-informatie van BAM infraconsult. Op basis van de GIS dienstverlening, dat bestaat uit het converteren, ontsluiten en beheren van diverse ruimtelijke datatypes in Geoweb en ArcGIS Online, worden kosten en risico´s van grote projecten en tenders binnen BAM in kaart gebracht en daardoor beter beheersbaar.

Wil je meer weten over wat CLAFIS kan betekenen op het gebied van GIS-systemen, neem dan contact op met René Koopman of Steef van Winden.

Sector

> Geo

Contactpersoon

Steef van Winden | Projectmanager Geo-Informatie
+31 6 14 87 35 05
+31 35 20 31 028


René Koopman | Projectmanager GIS-Consulting
+31 6 21 18 60 72
+31 35 20 31 028

 

Sector
Geo

Geo

De wereld om ons heen is continu aan verandering onderhevig. Wij geloven in de toegevoegde waarde van ruimtelijke informatie om onze leefomgeving beter te begrijpen. Lees meer

Expertise
Geodesie

Geodesie

Geodesie is van oudsher sterk op het gebied van de landmeetkunde én is één van de drie expertises binnen de sector Geo en maakt deel uit van het multidisciplinaire ingenieursbureau CLAFIS. Lees meer

Geo-Informatie

Geo-Informatie

Geo-informatie is actief in het wijzigen en beheren van ruimtelijke informatie en is één van de drie expertises binnen de sector Geo en maak deel uit van het multidisciplinaire ingenieursbureau CLAFIS. Lees meer

GIS Consulting

GIS Consulting

De wereld om ons heen is continu aan verandering onderhevig. Wij geloven in de toegevoegde waarde van ruimtelijke informatie om onze leefomgeving beter te begrijpen. Lees meer