Projecten Laatste nieuws Over ons

Chemie

Nederland heeft een sterke positie in de chemische industrie. Diverse chemische bedrijven hebben zich de afgelopen jaren in ons land gevestigd.

Mede dankzij de goede mogelijkheden voor af- en aanvoer van belangrijke grondstoffen via de havens en pijpleidingen, is er een gunstig vestigingsklimaat. Innovaties en ontwikkelingen in deze sector hebben een hoge maatschappelijke waarde en moeten voldoen aan zeer strenge eisen op het gebied van veiligheid.

CLAFIS adviseert en begeleidt gedurende het gehele proces waarbij zekerheid en veiligheid centrale aandachtspunten zijn. Met onze volwaardige kennis en ervaring ondersteunen wij de chemische industrie onder andere bij het upgraden en het ontwikkelen van productinstallaties, proces- en kostenefficiënt ontwerpen, engineering en projectmanagement.

Projecten
Oil Tanking Amsterdam

Oil Tanking Amsterdam

Oil Tanking is één van 's werelds grootste onafhankelijke opslagpartners voor olie, chemicaliën en speciale brandstoffen. Het bedrijf bezit en exploiteert 73 terminals in 22 landen met een totale opslagcapaciteit van 19 miljoen kubieke meter. Het opslagpark Oil Tanking in Amsterdam neemt hiervan ruim anderhalf miljoen voor z’n rekening. Lees meer

Nieuws

JVR overgenomen door CLAFIS Ingenieus

JVR is vanaf 1 januari 2016 overgenomen door ingenieursbureau CLAFIS Ingenieus. CLAFIS is een toonaangevend ingenieursbureau dat advies- en ingenieursdiensten inzet binnen diverse sectoren als Chemie,...

Lees meer