Projecten Laatste nieuws Over ons

Food

De Nederlandse voedingsindustrie vormt een belangrijk onderdeel van onze industrie. Met een productie van circa 60 miljard euro is de sector goed voor bijna twintig procent van de totale industriële productie.

De sector is voortdurend in ontwikkeling door maatschappelijke eisen op het vlak van duurzaamheid en milieu. Ook innovatie speelt een belangrijke rol binnen deze kwalitatief hoogwaardige industrie. Het optimaliseren van productielijnen, veiligheid en capaciteitsuitbreiding zijn veel voorkomende aandachtspunten.

CLAFIS is al een geruime tijd actief in de voedingsindustrie en betrokken bij de uitvoering van diverse projecten. Deze lopen uiteen van bouwkundige werkzaamheden tot optimalisatie van procesinstallaties en de aanleg van kilometers leidingwerk. Onze verantwoordelijkheid ligt daarin veelal op het gebied van projectmanagement, engineering en constructiemanagement.


 

Nieuws
CLAFIS, specialist in de food & zuivelindustrie

CLAFIS, specialist in de food & zuivelindustrie

Hogere consumentenbestedingen en toegenomen export maken dat de Nederlandse foodsector groeit. Met een totale omzet van ongeveer 150 miljard euro zorgt de sector met ruim 200.000 banen voor veel werkg...

Lees meer