Projecten Laatste nieuws Over ons

Geo

De wereld om ons heen is continu aan verandering onderhevig. Wij geloven in de toegevoegde waarde van ruimtelijke informatie om onze leefomgeving beter te begrijpen.

CLAFIS is als multidisciplinair ingenieursbureau actief in de gehele geo-dataketen, van inwinning, verwerking, beheer en analyse tot visualisatie. Met onze kennis, die het gehele geo-domein beslaan, benaderen wij vraagstukken met een bredere blik.

Deze kennis borgen we en bouwen we uit, door gerichte opleidingen en het actief bevorderen van het delen van kennis. Kennis van de laatste ontwikkelingen in het werkveld, de impact van wetswijzigingen of nieuwe wetgeving, maar ook de tips en trucs in het werken met de belangrijkste GIS-applicaties.

Daarnaast zijn we met ons multidisciplinaire karakter op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt waarin onze klanten actief zijn. Voor elk project wordt het beste team samengesteld. Een team waarin alle voor het project benodigde expertises en kwaliteiten vertegenwoordigd zijn. Dit doen we onder andere bij (semi-) overheden, advies- en ingenieursbureaus en aannemers. Zo zijn we in staat om samen met onze opdrachtgevers te anticiperen op onze snel veranderende wereld.

Onze kennis en ervaring stellen wij graag voor u beschikbaar, zodat we in goede samenwerking komen tot een optimaal eindresultaat.

Projecten
Opbouwen GIS systemen

Opbouwen GIS systemen

Omdat de infrastructuur in Nederland in rap tempo verandert, is het belangrijk om de diverse ruimtelijke datatypes goed te beheren en te ontsluiten. Lees meer

Expertises
Geodesie

Geodesie

Geodesie is van oudsher sterk op het gebied van de landmeetkunde én is één van de drie expertises binnen de sector Geo en maakt deel uit van het multidisciplinaire ingenieursbureau CLAFIS. Lees meer

Geo-Informatie

Geo-Informatie

Geo-informatie is actief in het wijzigen en beheren van ruimtelijke informatie en is één van de drie expertises binnen de sector Geo en maak deel uit van het multidisciplinaire ingenieursbureau CLAFIS. Lees meer

GIS Consulting

GIS Consulting

De wereld om ons heen is continu aan verandering onderhevig. Wij geloven in de toegevoegde waarde van ruimtelijke informatie om onze leefomgeving beter te begrijpen. Lees meer

Nieuws
Open data Rijkswaterstaat

Open data Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat stelt zijn data als open data beschikbaar. Dit betekent dat iedereen vrij is om data van Rijkswaterstaat in te zien en te hergebruiken.

Lees meer
Werken bij Geo

Kijk op werkenbijclafis.com voor actuele vacatures

Contact

Mark Reefman | Vestigingsmanager
+31 6 52 51 20 93
+31 35 20 31 028