Projecten Laatste nieuws Over ons

Maritiem

De maritieme wereld is continu in beweging. De vraag naar innovatieve oplossingen blijft toenemen.

Bij schepen voor de offshore markt, de groeiende windenergie sector, de Koninklijke Marine, custom-build superjachten en ook bij de reguliere scheepsbouw.

CLAFIS Maritiem ondersteunt en begeleidt projecten van ontwerp tot oplevering. Ons succes danken wij aan onze projectmatige aanpak op het gebied van scheepsbouw, jachtbouw, maritieme werktuigbouw en interieurbouw. Binnen deze segmenten bieden wij kennis en ervaring op het gebied van design, engineering, projectmanagement, supervisie en commissioning. Wij zetten deze kennis en expertise zowel nationaal als internationaal in voor opdrachtgevers als ontwerp/engineering bureaus, scheep/jachtwerven en toeleveranciers in de wereld van scheepsnieuwbouw, reparatie en refits.

Voor CLAFIS Maritiem is het van belang om de juiste toegevoegde waarde te kunnen leveren. Deze waarde zit voornamelijk in de verbindende factor: dat is voor ons de sleutel naar succes! Vanuit betrokkenheid het beste in elkaar naar boven halen. Dat is waar CLAFIS Maritiem voor staat.

Projecten
Ballast Water Treatment

Ballast Water Treatment

Ballast Water Treatment is een langdurig project van één van onze gewaardeerde klanten. Lees meer

Nieuws

Contact

CLAFIS Maritiem
+31 51 36 40 798