Projecten Laatste nieuws Over ons

Supporter van Techniek, Doorzettingsvermogen en Talent

CLAFIS Ingenieus levert topprestaties op het gebied van technische, beleidsmatige en juridische oplossingen. Met gedrevenheid en door hard te werken onderzoeken wij alle mogelijkheden en zetten wij alles op alles om continuïteit te bewaken. We beschikken over de juiste kennis, zijn gefocust en altijd in beweging. Vol trots en overgave, maar altijd sportief. CLAFIS ondersteunt instellingen en activiteiten waar je energie van krijgt. Daarnaast vinden wij dat iedereen een kans moet krijgen om zijn talent te ontwikkelen. We sponsoren niet alleen door het leveren van financiële bijdragen, maar vinden uitwisseling van kennis en expertise even belangrijk.

Supporter van sport

Grenzen verleggen, vol passie en gedrevenheid resultaat willen behalen. Dat is essentieel binnen de sport. Dit doen we ook bij CLAFIS Ingenieus. En net als in de sport gaat het bij ons ook om techniek, doorzettingsvermogen en talent. Typerend voor onze werkwijze is dat wij verbinden. Wij stellen voor elk project het beste team samen. Een team waarin alle voor het project benodigde expertises en kwaliteiten vertegenwoordigd zijn. Dit doen we vol trots en overgave, maar altijd sportief. Iedereen verdient een kans om zijn of haar talent te ontwikkelen. Op sportief gebied, maar ook in ons dagelijkse werk.

Supporter van innovatie

Techniek en innovatie zijn drijfveren binnen onze branche. Samen werken, up to date blijven en de juiste verbindingen leggen om zo de concurrentie de baas te zijn en te blijven zijn essentieel. Wij ondersteunen dan ook graag initiatieven die zowel een technisch als innovatief karakter hebben.

Supporter van onderwijs

Tijdens je opleiding al in aanraking komen met methoden en technieken die in het bedrijfsleven worden toegepast. Dat is wat wij belangrijk vinden. Het binden en boeien van werken in de techniek. Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar jong talent. Onze toekomstige collega’s beginnen hun carrière tenslotte op school. Projecten voor het ontwikkelen, ondersteunen en adviseren van de talenten van de toekomst steunen wij dan ook graag!

Supporter van historisch erfgoed

Naast alle technische ontwikkelingen en innovatieve initiatieven verliezen wij de historie niet uit het oog. Dit komt onder meer naar voren in ons vestigingsbeleid. Drie van de zeven CLAFIS kantoren zijn inmiddels gevestigd in monumentale panden. Binnen CLAFIS gaan innovatie en behoud van erfgoed hand in hand.